SERVICII

Sună acum la : 0740934773 sau 0755081082

PRIMUL PARC DE AVENTURĂ DIN CLISURA DUNĂRII

Zona Clisurii Dunării este  zonă cu un potențial natural deosebit, cu peisaje unice în lume. Este o zonă care atrage anual sute de mii de turiști din țară și de peste hotare. Investiția noastră vine în întâmpinarea nevoii acestora de a petrece cât mai mult timp în zonă, și de a beneficia de servicii de agrement adiacente celor existente de cazare și masă.

Image
GRĂDINA DE CORZI

GRĂDINA DE CORZI

Este o facilitate de agrement realizată în totalitate din lemn, unde turiștii (beneficiari) pot experimenta activități de alpinism și escaladă, de dificultăți variate, într-un mediu controlat și în condiții totale de siguranță.

Mai departe...
CICLISM MONTAN

CICLISM MONTAN

Deținem biciclete de teren, pentru adulți și copii, care abia așteaptă să fie scoase pe spectaculoasele trasee sălbatice din Clisura Dunării.

Image
Image
DRUMEȚII

DRUMEȚII

Vă propunem numeroase trasee cu grade de dificultate diferite – de la începători la avansați, de unde puteți admira frumusețea naturală și sălbatică a Clisurii Dunării.

PACHETE TABERE

PACHETE TABERE

Ne adresăm beneficiarilor cu vârste cuprinse între 1 și 427 de ani, care vor să se distreze, să se formeze ca și echipe, să își depășească limitele sau pur și simplu să evadeze din cotidian într-o zonă de vis, încărcată de istorie și frumusețe naturală.

Mai departe...
Image