SCOPUL NOSTRU

este să-ți testăm LIMITELE aventurii

Image

GRĂDINA DE CORZI

este primul PARC DE AVENTURĂ din Clisura Dunării, situat, la intrarea dinspre Orșova, în localitatea Eșelnița, județul Mehedinți. Este o investiție de aprox. 75000 euro, finanțată prin AFIR, și GAL Clisura Dunării, masura M3/6A Investiții în servicii turistice și adiacente, contractată în anul 2018 în proiectul "AMENAJARE CENTRU DE AGREMENT – GRADINA DE CORZI PENTRU ALPINISM".

SERVICII

AVENTURA TA ÎNCEPE AICI

Facilitate de agrement realizată în totalitate din lemn

unde turiștii (beneficiari) pot experimenta activități de alpinism și escaladă, de dificultăți variate, într-un mediu controlat și în condiții totale de siguranță.

Aparatele tehnice de agrement vă vor provoca la activități individuale și de echipă ce presupun cățărare, echilibru, susținere, forță, depășirea limitelor, etc.., la înălțimi de până la 8 metri:

1.ZIDUL  2.PUNTEA   3.PARALELE   4.SCARA LUI IACOB   5.PANOU ESCALADA JUNIOR   6.PANOU ESCALADĂ PROFI   7.POT SĂ ZBOR   8.TRASEE TEMATICE

DETALII...

CICLISM MONTAN

Deținem biciclete de teren, pentru adulți și copii,

care abia așteaptă să fie scoase pe spectaculoasele

trasee sălbatice din Clisura Dunării.

DETALII...

DRUMEȚII

Vă propunem numeroase trasee cu grade de dificultate diferite

– de la începători la avansați, de unde puteți admira frumusețea

naturală și sălbatică a Clisurii Dunării.

DETALII...

PACHETE TABERE

În funcție de specificul grupului și nevoile dumneavostră vă invităm la experiențe de neuitat în Clisura Dunării. Ne adresăm beneficiarilor cu vârste cuprinse între 1 și 427 de ani, care vor să se distreze, să se formeze ca și echipe, să își depășească limitele sau pur și simplu să evadeze din cotidian într-o zonă de vis, încărcată de istorie și frumusețe naturală.

DETALII...