Image

Cu noi începe Aventura ta

VEREȘ I. CLAUDIU RADU I.I. este o intreprindere individuală cu peste 10 ani de experiență în domeniul educației și formării, consultanței și cercetării socio-economice.

În 2013 am înființat în Comuna Eșelnița, județul Mehedinți, prin GAL Clisura Dunării – accesând programul Tineri Fermieri, una dintre cele mai mari stupine din regiune. Am luat astfel contact cu această minunată zonă a României – CLISURA DUNĂRII, cu un potențial natural și turistic deosebit, și nu am mai vrut să plecăm… am investit în continuare în zonă, și acum în Comuna Eșelnița, puteți vizita PRIMUL PARC DE AVENTURĂ DIN CLISURA DUNĂRII.

POVESTEA GRADINII DE CORZI

Image

GRĂDINA DE CORZI este primul PARC DE AVENTURĂ din Clisura Dunării, situat, la intrarea dinspre Orșova, în localitatea Eșelnița, județul Mehedinți. Este o investiție de aprox. 75000 euro, finanțată prin AFIR și GAL Clisura Dunării, masura M3/6A Investiții în servicii turistice și adiacente, contractată în anul 2018 în proiectul "AMENAJARE CENTRU DE AGREMENT – GRADINA DE CORZI PENTRU ALPINISM".

Zona Clisurii Dunării este  zonă cu un potențial natural deosebit, cu peisaje unice în lume. Este o zonă care atrage anual sute de mii de turiști din țară și de peste hotare. Investiția noastră vine în întâmpinarea nevoii acestora de a petrece cât mai mult timp în zonă, și de a beneficia de servicii de agrement adiacente celor existente de cazare și masă.